You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak zorla ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona yakışır olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere amelî, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili güzel uygulanarak montajlanmalıdır. 

Zirda en nitelikli ve Yangın kapısı istanbul fiyatı hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Report this wiki page